Steakovanie vo Fresh Markete

Ak patríte medzi gurmánov, ktorí si radi pochutnajú na kvalitnom šťavnatom steaku, určite si nenechajte ujsť túto neobyčajnú príležitosť.

Skočiť na fotogalériu (naspodku)

V spolupráci s prevádzkou The Cut vás skúsime presvedčiť, že nie je steak ako steak. Šéfkuchár Marek Ort známy aj z televíznych obrazoviek vysvetlí, že i malé detaily v príprave urobia veľa.

Spoznáte a ochutnáte rôzne druhy steakov, ako sa porciujú, pripravujú i čo sa k nim podáva. Chýbať nebude ani príprava niekoľkých druhov omáčok dotvárajúcich dokonalé spojenie rôznych chutí.

Čaká vás príprava 4 druhov steakov spojená s ochutnávkou – flank steak, entrecôte steak, skirt steak, US prime beef steak.

Užite si s nami toto šťavnaté podujatie.

Kedy

V sobotu 11. marca 2017 od 10.00 do 14.00.

Kde

Na prízemí nového Fresh Marketu na Rožňavskej 1A v Bratislave. Mapu a možnosti parkovania nájdete v kontaktoch.

Pozvánka

~ facebook

Program

10.00 – 10.10
úvodné slovo moderátora p. Bomboša, predstavenie akcie v réžii The Cut

10.10 – 10.30
spoznávame mäsko na steaky – ukážka a porcovanie rôznych druhov mäsa vhodných na prípravu steakov so šéfkuchárom Marekom Ortom, predstavenie a ochutnávka vlajkových produktov The Cut (pastrami, pulled pork, porchetta)

10.30 – 12.00
príprava 4 druhov steakov spojená s ochutnávkou (flank steak, entrecôte steak, skirt steak, US prime beef steak)

12.00 – 12.30
párovanie steakov a vínka so someliérom z vinárstva Máťuš

12.00 – 12.20
tajomstvá prípravy steakov, omáčiek a šalátov so šéfkuchármi Marekom Ortom a Robom Moravčíkom

12.20 – 13.45
príprava 4 druhov steakov spojená s ochutnávkou (flank steak, entrecôte steak, skirt steak, US prime beef steak), predstavenie a ochutnávka vlajkových produktov The Cut (pastrami, pulled pork, porchetta)

Fotogaléria

(kliknite na obrázok pre zväčšenie)

Ďalšie podujatia >>

Kalendár podujatí nájdete aj na facebooku >>