Hviezda týždňa: Jelenia klobása (Gazdovské špeciality)

Gurmáni, zbystrite pozornosť! Tento týždeň u nás hviezdi špeciálna, úžasne chutná jelenia klobáska.

Skočiť na fotogalériu (naspodku)

Kto ju vraj raz ochutná, už nechce siahnuť po inej. Zložením je táto klobása všetkým, čo si môže milovník klobás priať. Nájdete v nej 60 % bravčového a 40 % jelenieho mäska, soľ, papriku a korenia. Jej výborná chuť je docielená aj tým, že majitelia používajú klasické drevené udiarne, v ktorých údia bukovými pilinami.

Rodina Bystrianskych z Detvy ich pripravuje už roky podľa tradičných receptúr. Túto skvelú klobásku ako aj iné typické zabíjačkové dobroty nájdete v ich prevádzke Gazdovské špeciality. Milým doplnkom je personál v krásnych krojoch.

Platnosť

pon 21. 11. ~ sob 26. 11. 2016 (47. týždeň)

Gazdovské špeciality

mäsové špeciality ~ web

Predajňa je otvorená počas pracovných dní i v sobotu. Nájdete ju na prízemí (pozrite si plánik).

V ponuke nájdete tradičné domáce bravčové klobásky a jelenie, bravčové, či hovädzie prosciutto. Všetky zabíjačkové špeciality, ktoré sú v ponuke vznikajú v drevených udiarniach a sú údené bukovými pilinami. V bezlepkovej verzii ponúkajú gazdovskú klobásu a šunka špeciál.

Nájdete tu i netradičné, ale napriek tomu veľmi obľúbené kytice a darčekové balenia pre fajnšmekrov – zložené z klobások a zeleninky. Pokiaľ chystáte oslavu možno vám dobre padne klasická šunkovo-syrová misa. Rodina Bystrianskych vám všetko pripraví presne podľa vášho želania, stačí povedať.

Hviezda týždňa na sociálnych sieťach

facebook (produkt) ~ facebook (prevádzka) ~ instagram ~ twitter ~ google+

Krátky odkaz na tento článok: http://bit.ly/2kLjydk

Fotogaléria

(kliknite na obrázok pre zväčšenie)

Ďalšie hviezdy týždňa >>